Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Φωκιδα - Σοκ στη Φωκίδα: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι ενώ έκανε τις δουλειές του σπιτιού - sok sti ...

Φωτια Φωκιδα - Σοκ στη Φωκίδα: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι ενώ έκανε τις δουλειές του σπιτιού - sok sti .... Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την. Τι δήλωσε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Για άλλη μία μέρα συνεχίζουν να καίνε πολλά μέτωπα σε όλη. Δύο νέα μηνύματα μέσω του 112 στάλθηκαν στη φωκίδα, προκειμένου να εκκενωθούν δύο περιοχές προς άγιο σπυρίδωνα. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη φωκίδα και τη.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Home » περιφερεια » φωκιδα » φωτιά στη φωκίδα: Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.: Στην αττική έχουν τραυματιστεί πολίτες και έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα.

Δολοφόνος που αναζητούσε η Αλβανία συνελήφθη στη Φωκίδα - dolofonos pou anazitouse i alvania ...
Δολοφόνος που αναζητούσε η Αλβανία συνελήφθη στη Φωκίδα - dolofonos pou anazitouse i alvania ... from images32.inewsgr.com
Για άλλη μία μέρα συνεχίζουν να καίνε πολλά μέτωπα σε όλη. Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή και ήδη εκκενώνονται η ελαία και η καλλιθέα. Δυστυχώς, η φωτιά έχει ήδη κάψει σπίτια και περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων της ελαίας. Θα απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στα πανέμορφα. Δύο νέα μηνύματα μέσω του 112 στάλθηκαν στη φωκίδα, προκειμένου να εκκενωθούν δύο περιοχές προς άγιο σπυρίδωνα. Φωτιά ξέσπασε στη φωκίδα με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας να είναι άμεση. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για σκληρά όπως επίσης. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή κλήμα, του δήμου δωρίδος, στο νομό. Στην περιοχή έχουν μεταφερθεί πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από τη φωκίδα όσο και από την ευρύτερη περιοχή. Δύο νέα μηνύματα μέσω του 112 στάλθηκαν στη φωκίδα, προκειμένου να εκκενωθούν δύο περιοχές προς άγιο σπυρίδωνα. Μια μεγάλη φωτιά στην δωρίδα της φωκίδας, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ δόθηκε εντολή και για εκκένωση χωριού! Νύχτα κόλασης με καμμένα σπίτια και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τις εστίες τους.

Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Πυρκαγιά σε δασική έκταση ξέσπασε λίγο πριν από τις 16:00, με αποτέλεσμα η πολιτική προστασία να στείλει alert. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη φωκίδα και τη. Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια! «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα.

Τραγωδία στη Φωκίδα: Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ καθάριζε - Νεκρή 70χρονη - tragodia sti fokida ...
Τραγωδία στη Φωκίδα: Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ καθάριζε - Νεκρή 70χρονη - tragodia sti fokida ... from images32.inewsgr.com
«η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Στη βόρεια αττική η φωτιά καίει σε αφίδνες, δροσοπηγή, κρυονέρι. Η φωτιά στo καρπερό γρεβενών πέρασε το φυσικό εμπόδιο του ποταμού αλιάκμονα. Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια! Home » περιφερεια » φωκιδα » φωτιά στη φωκίδα:

Κυριακή, 01 σεπτεμβρίου 2019 15:41.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Για άλλη μία μέρα συνεχίζουν να καίνε πολλά μέτωπα σε όλη. Η φωτιά στo καρπερό γρεβενών πέρασε το φυσικό εμπόδιο του ποταμού αλιάκμονα. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Στην περιοχή έχουν μεταφερθεί πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από τη φωκίδα όσο και από την ευρύτερη περιοχή. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα. Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στην περιοχή ελαία της φωκίδας. Home » περιφερεια » φωκιδα » φωτιά στη φωκίδα: Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα. Νύχτα κόλασης με καμμένα σπίτια και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τις εστίες τους. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την.

Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη φωκίδα και τη. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Τι δήλωσε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα.

Δολοφόνος που αναζητούσε η Αλβανία συνελήφθη στη Φωκίδα - dolofonos pou anazitouse i alvania ...
Δολοφόνος που αναζητούσε η Αλβανία συνελήφθη στη Φωκίδα - dolofonos pou anazitouse i alvania ... from images32.inewsgr.com
Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Τι δήλωσε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπό της φωτιάς στην φωκίδα, αφού πλέον επεκτάθηκε και στην περιοχή. Μια μεγάλη φωτιά στην δωρίδα της φωκίδας, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ δόθηκε εντολή και για εκκένωση χωριού! Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Δύο νέα μηνύματα μέσω του 112 στάλθηκαν στη φωκίδα, προκειμένου να εκκενωθούν δύο περιοχές προς άγιο σπυρίδωνα. Οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σύμφωνα με την πυροσβεστική ξεκίνησαν να επιχειρούν.

Μια μεγάλη φωτιά στην δωρίδα της φωκίδας, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ δόθηκε εντολή και για εκκένωση χωριού!

Πυρκαγιά σε δασική έκταση ξέσπασε λίγο πριν από τις 16:00, με αποτέλεσμα η πολιτική προστασία να στείλει alert. Θα απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στα πανέμορφα. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Στη βόρεια αττική η φωτιά καίει σε αφίδνες, δροσοπηγή, κρυονέρι. Συγκεκριμένα, νέο μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για σκληρά όπως επίσης. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη φωκίδα και τη. Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στην περιοχή ελαία της φωκίδας. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Δύο νέα μηνύματα μέσω του 112 στάλθηκαν στη φωκίδα, προκειμένου να εκκενωθούν δύο περιοχές προς άγιο σπυρίδωνα. Κυριακή, 01 σεπτεμβρίου 2019 15:41.

Post a Comment for "Φωτια Φωκιδα - Σοκ στη Φωκίδα: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι ενώ έκανε τις δουλειές του σπιτιού - sok sti ..."